Een goed begin is het halve werk! Algemene Voorwaarden vormen de basis van een overeenkomst. Onduidelijke of verouderde Algemene Voorwaarden kunnen voor vervelende situaties zorgen en de financiële positie van uw organisatie beschadigen.

 

Wij willen u een Gratis Algemene Voorwaarden Quickscan aanbieden. Onze ervaring is dat er met een paar kleine aanpassingen van de Algemene Voorwaarden veel problemen kunnen worden voorkomen. Wanneer u uw Algemene Voorwaarden goed op orde heeft, zijn wij nog beter in staat om u als uw strategisch juridische partner bij te staan.

Bij deze QuickScan beoordelen wij met een deskundig oog uw algemene voorwaarden op professionaliteit, of bepaalde wenselijke standaard bepalingen zijn opgenomen en wat ons verder in eerste instantie opvalt.

Op basis van deze QuickScan doen we verslag en een voorstel qua aantal te besteden uren. U kunt ervoor kiezen uw algemene voorwaarden aandachtiger door ons te laten controleren en op de reeds geconstateerde punten op te lossen.

Bij deze QuickScan geven wij u een stoplichtverslag waarmee u een globaal beeld krijgt van de kwaliteit en volledigheid van uw algemene voorwaarden.

Maak kennis met onze strategisch juridische diensten en profiteer van onze Algemene voorwaarden Quickscan: deze wordt u kosteloos aangeboden!

  • Bel 072-5147013
  • Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met u op, of
  • Mail uw algemene voorwaarden naar afspraken@dwkvandermeer.nl onder vermelding van Gratis AV Quickscan

Wij zien ze graag tegemoet en zorgen ervoor dat u onze bevindingen en eventuele aanbevelingen zult ontvangen.

Stoplicht groen

Wilt u meer weten over Algemene Voorwaarden, lees ons info bulletin!

Wij zijn u ook graag van dienst als het gaat om opstellen van overeenkomsten, denkt u hier bijvoorbeeld aan een waterdichte (arbeids)overeenkomst!

 

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@dwkvandermeer.nl

Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Nieuws

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Digitale bijeenkomst over Aansluitpunt Rechtspraak...

Lees verder

'Schuldenfunctionaris doorbreekt patronen'...

Lees verder

Digitaal procederen in een uitkeringszaak tegen de SVB binnenkort mogelijk...

Lees verder