Het kantoor

Wat in 1962 begon als een gerechtsdeurwaarderskantoor is inmiddels uitgegroeid tot de strategisch juridische partner voor bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen. Wij zijn gevestigd in Alkmaar. Wij zijn niet alleen een gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking, maar een compleet adviesbureau voor al uw juridische zaken. Voorts verlenen wij juridische diensten waaronder het voeren van gerechtelijke procedures op het gebied van incasso, huurrecht, insolventierecht en beslag- en executierecht. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij bij uitstek de experts op het gebied van:

• Facturatie
• Debiteurenbeheer
• Incassodiensten
• Gerechtelijke procedure
• Executie traject
• Juridische bijstand
• Kredietrapporten

Met ons enthousiaste team van deurwaarders, juristen, incassomedewerkers en administratieve krachten beschikken wij over alle kennis van de verschillende stadia uit het incassotraject: minnelijk, procedureel en executie. Onze specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Het team bij Van der Meer & Incasso & Gerechtsdeurwaarders bestaat uit 11 deskundige medewerkers waarvan:

• een gerechtsdeurwaarders;
• een (toegevoegd) kandidaat-gerechtsdeurwaarders;
• drie juristen, waarvan een gastdocent aan de Hogeschool van Utrecht.
 

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG)

Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders voldoet aan de BFT normering voor Gerechtsdeurwaarders en is lid van de KBvG. BFT staat voor Bureau Financieel Toezicht en is (onder meer) belast met de controle op de financiële gang van zaken bij gerechtsdeurwaarders.

De KBvG heeft de bevoegdheid regels uit te vaardigen waaraan alle gerechtsdeurwaarders dienen te voldoen. De KBvG heeft onder andere normen voor kwaliteit bepaald ten behoeve van de bedrijfsvoering van de gerechtsdeurwaarder. In 2010 was Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders een van de eersten die de audit in het kader van deze kwaliteitsnormen goed heeft doorstaan en daar zijn wij trots op. Deze audit wordt periodiek herhaald en ook de audit in 2015 heeft Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders glansrijk doorstaan. Tevens is ons kantoor ISO 9001 gecertificeerd.

 
Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders; uw betrouwbare partner

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@dwkvandermeer.nl

Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Aanbreng nieuwe zaken

U wilt uw vordering direct uit handen geven? Wij zijn u graag van dienst.

Zaak aanbrengen

Nieuws

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Nieuw in Mijn Rechtspraak: eenvoudig communiceren met het gerecht...

Lees verder

Rechtspsycholoog Annelies Vredeveldt: ‘Geheugen is geen videocamera’...

Lees verder

Rechtspraak vraagt in brief aan minister-president aandacht voor belang sterke rechtsstaat...

Lees verder