Incassodiensten

Wordt uw rekening niet betaald?

Het is erg vervelend als uw facturen niet worden betaald. U wilt er graag met de klant uitkomen, maar te lang wachten kost veel geld.

Samen met u kunnen we een incassotraject opzetten. U kunt hierin aangeven hoe we uw klant gaan benaderen. We komen gezamenlijk tot een plan hoe we uw klant gaan overtuigen om alsnog te betalen. Op deze manier kunnen we het maximale resultaat behalen zonder dat u hoge kosten hoeft te maken of dat de relatie met uw klant op het spel wordt gezet. De onderstaande diensten hebben betrekking op het incassotraject. 

Pre incasso service

Als u het incassotraject een brug te ver vindt, kunnen we u assisteren in de vorm van attentiestickers op uw facturen, actief nabellen van uw aanmaningen en eventueel aanmaningen versturen op ons briefpapier. 

Debiteurenbeheer

Vindt u het innen van uw facturen een lastige en/of tijdrovende klus? Als u bijvoorbeeld maandelijks gelden dient te ontvangen van een partij vanwege huurpenningen, contributiegelden of abonnementsgelden kan het aantrekkelijk zijn om het debiteurenbeheer uit handen te geven. Meer informatie over het debiteurenbeheer vindt u hier.

Incassoproces

Als facturen niet worden betaald en de zaak wordt doorgegeven aan een deurwaarderskantoor wordt het incassoproces doorlopen. Meer over het incassoproces vindt u hier.

Buitengerechtelijke incassokosten

De buitengerechtelijke incassokosten zijn belangijk in het incassotraject. Deze kosten dekken namelijk alle handelingen die worden uitgevoerd tijdens het doorlopen van het minnelijke traject. Meer informatie over de buitengerechtelijke incassokosten vindt u op deze pagina. 

Internationaal

Zaken doen met bedrijven over de hele wereld is tegenwoordig niet meer dan normaal. Maar op het moment dat de openstaande facturen niet worden betaald wordt het lastiger. Meer over de internationale incasso vindt u op deze pagina.

Kredietrapporten

Een zaak uit handen geven kan een lastige keuze zijn. De vraag is namelijk of het zin heeft? Dan kan het fijn zijn om een kredietrapport op te laten maken alvorens u de zaak uit handen wil geven. Meer informatie over het kredietrapport vindt u hier.

Huurvorderingen

Indien de huurder een huurachterstand heeft van minimaal 3 maanden kan het wenselijk zijn om de huurovereenkomst te ontbinden en of de woning te ontruimen. Meer informatie over de huurvorderingen vindt u op deze pagina. 

Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders; uw betrouwbare partner

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@dwkvandermeer.nl

Van der Meer Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Ik moet betalen. Wat nu?

We zijn u graag van dienst.
Hoe nu verder?

Wat kunt u doen?

U heeft een vordering

We zijn u graag van dienst.
Hoe nu verder?

Wat kunt u doen?

Nieuws

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Digitale bijeenkomst over Aansluitpunt Rechtspraak...

Lees verder

'Schuldenfunctionaris doorbreekt patronen'...

Lees verder

Digitaal procederen in een uitkeringszaak tegen de SVB binnenkort mogelijk...

Lees verder